Virtuelt møde DSPR efterårsmøde og Generalforsamling fredag d. 25-9 kl 9-17

24. september 2020

Kære alle

 

For at deltage i mødet skal man (via en pc med kamera og mikrofon eller ipad/telefon) logge sig ind på mødet som beskrevet nedenfor:

 

·         Åben en browser - på pc bruges gerne Google Chrome eller Microsoft Edge (Internet Explorer understøtter ikke videoserveren)

·         på telefon eller tablet bruger man telefonens indbyggede internetbrowser - eller hvis man har downloadet f.eks. app'en Google Chrome

·         I browserlinjen skrives: meet.regionh.dk

·         Skriv dit navn - det vil fremgå under selve mødet, så andre kan se du er logget på)

·         Klik på Videokald - det grønne ikon med hvidt videokamera

·         Skriv herefter navnet på møderummet i feltet som kommer frem oppe i øverste højre hjørne + tast enter:

 

·         Møderummet hedder:
83458@meet.regionh.dk

·         Brug pinkode: 56710

 

o    Når man er logget ind kommer dette billede indtil øvrige deltagere er logget på:

 

 

 

Det er muligt at dele og få vist præsentationer mv. i det virtuelle møderum. Når man fører musen henover skærmen fremkommer et panel med mulighed for at justere lyd og billede, samt deling af filer mv.

 

Oplever I udfordringer, eller har spørgsmål til ovenstående, da kontakt Vibeke Gade vibeke.gade@regionh.dk eller telefon 3868 9467.

 

Forslag til instruktion til selve videomødet:

Slå mikrofonen fra, når man ikke selv taler. Dette giver bedre lyd. Man slår den fra ved at trykke på ikonet (nederst på siden – nr. 3 fra venstre), når man har videoen fremme.   

 

Det er muligt at skrive kommentarer i en messenger-chat i selve systemet. Fx kan man skrive "markerer", så ordstyrer kan se om der er nogle der har kommentarer til det der bliver sagt. Chatten findes i sidepanelet til venstre. (kommer frem hvis man klikker på pilen) Klik på ikonet øverst til venstre ”begivenheder” – nederst i panelet er det nu muligt at skrive en besked.