Er du væsentligt yngre end mig og har lyst til at drive egen virksomhed, så læs det her!

15. april 2021

 

 

Kære yngre kollega

 

Selv om jeg i min mangeårige offentlige ansættelse valgte aldrig at blive andet end Yngre Læge, må jeg erkende, at jeg nok ikke længere passer så godt i kategorien??

 

Efter et godt fagligt liv med et ben i begge lejre har jeg nu de sidste fem år koncentreret mig fuldtids på at opbygge et stort og fagligt godt og bredt fundereret privat plastikkirurgisk center som en del af AROS Privathospital.

 

Plastikkirurgisk Center er hoveddrivkraften i Kosmetisk Center AROS, som desuden består i et samarbejde med kæbekirurg, dermatolog, karkirurg, kosmetiske sygeplejersker og hudterapeut. Fundamentet er således solidt, og udviklingspotentialet er ubegrænset.

 

Mit ærinde med denne åbne henvendelse er at tilbyde rette vedkommende blandt yngre plastikkirurger at indtræde i Plastikkirurgisk Center med henblik på at først blive juniorpartner, senere seniorpartner og endelig overtage Plastikkirurgisk Center, når jeg ikke gider eller dur længere. En del af tilbuddet er en hands on oplæring i alle de kirurgiske teknikker, som jeg i tidens løb har forsøgt at dygtiggøre mig i. En anden del er at få mulighed for at lære hvordan en privat virksomhed drives.

 

Tilbuddet er kun noget for dig, hvis du har lyst og initiativ til at lære at drive egen virksomhed på et højt fagligt niveau – og det er desværre ikke noget man lærer i den offentlige kuvøse.

 

Du skal være speciallæge for at kunne indtræde som juniorpartner. Men har du de rette kvaliteter, kan du fint begynde på Plastikkirurgisk Center under supervisionsuddannelse, hvis du er i de sidste år af din speciallægeuddannelse.

 

 

 

Venlig hilsen

 

Ole Hedeager Momsen

 

Speciallæge i Plastikkirurgi

 

 

 

 

 

 

Plastikkirurgisk Center AROS Privathospital P/S

 

Skejbyparken 154 - DK-8200 Århus N

 

Telefon 8741 1111

 

om@arosph.dk - www.arosph.dk